Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αντίο καλέ μας Φελίζ !!!




Αντίο καλέ μας Φελίζ … καλορίζικος στο νέο σπιτικό σου …!!!
 
Σήμερα έκανες την τελευταία πρωινή βόλτα σου στο βουνό και άφησες πίσω όλους τους φίλους σου …… ναι εσύ ο τόσο ευγενικός Φελίζ κατεβαίνεις στην πόλη στην νέα σου οικογένεια ......εσύ που ποτέ σου δεν θέλησες να φας ψυχές και ν΄ αλέσεις ευτυχίες ….εσύ που μας βοήθησες, ώστε τα όνειρα μας να γίνονται πιο δυνατά ….!!!
 
Στο υποσχεθήκαμε εξάλλου στην μέρα υιοθεσίας πριν ένα μήνα, ότι θα βρεθεί και για σένα ένα σπιτικό, μια οικογένεια να σε αγαπήσει και να σε κρατήσει πλάι της …..
 
Για εμάς σήμερα δεν είναι μέρα εγκατάλειψης και θλίψης, αλλά μια μέρα χαράς …ένα αληθινό πανηγύρι …..
 
Σ΄ ευχαριστώ και εδώ με τη σειρά μου, γιατί μαζί με τους αδέσποτους φίλους σου πρόσφερες κάτι που δεν μπορούμε να αντλήσουμε από αλλού, ούτε καν ίσως από τη σχέση με κάποιον άλλον άνθρωπο:
 
την μοναδική αίσθηση του απόλυτα απλού, της καθαρής φύσης και άδολης αγάπης ….
 
Μας τίμησες στην τελευταία αυτή βόλτα σου κάτω από την πρωινή βροχή με την εσωτερική καλοσύνη και ομορφιά σου …. η νέα σου οικογένεια θα βιώσει αυτές τις ποιότητες από έναν υπέροχο ημίαιμο σκυλάκο ….θα μπορούν να συνεχίζουν να είναι κοντά σου…. να σε αγαπάνε και να σε προστατεύουν με όση θετικότητα έχουν μέσα τους..... αυτό άλλωστε δεν ήθελες ;
 
Και εμείς, όπου σε δούμε θα σε καμαρώσουμε και θα σε χαιρετήσουμε με όλη την δύναμη της αγάπης, που μας πρόσφερες τόσο πλουσιοπάροχα ….
 
Στην Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης περιμένουν το νέο τους σπιτικό και οι υπόλοιποι φίλοι του Φελίζ, που έμειναν πίσω ….
 
Μα ναι ....αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία :
 
 
 
 
Κυριακή 18 Ιουνίου 2017
 
Για την αντιγραφή
Διονύσιος Κ. Αναστασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου